Решенията тип “всичко в едно” са все по-предпочитани сред родителите,

...
Решенията тип “всичко в едно” са все по-предпочитани сред родителите,
Коментари Харесай

Безопасна и практична детска количка Belinda 3в1 от ZIZITO Швейцария

Решенията вид “всичко в едно” са все по-предпочитани измежду родителите, а аргументите за това са повече или по-малко явни. Този вид артикули подсигуряват икономисване на време, пространство, средства и старания - скъпи запаси, пилеенето на които интелигентната грижа за най-малките редуцира до безспорен най-малко.

За да подсигурява всички тези плюсове без да компрометира сигурността на детето,. Количката комбинира панер за новородено, трансформиращ се в седалка за бебета над 6-месечна възраст и столче за кола, уместно за първите месеци от живота на бебето.

Моделът е направен от качествени материали, гарантиращи надеждността на структурата и сигурност по време на дейна приложимост.

За удобна разходка с новороденото

Belinda 3 в 1 разполага с огромен, бездънен и постоянен панер за новородени бебета, който се инсталира върху рамката от лек и здрав алуминий. Във функционалността си на количка за новородени, моделът покрива всички най-високи стандарти, касаещи структурата, а точно:

- Пружинно окачване на задните колела от EVA пяна - за меко, гладко и удобно возене по всевъзможни типове терени.

- Качествен текстил, който не запарва, не нервира кожата и не съдържа нездравословни за здравето алергени или баргила.

- Голям сенник, който защищава от влага, мраз и слънчеви лъчи, като в същото време подтиква вярното проветряване и контролиране на температурата в коша.

- Покривало за крачета, мрежа срещу инсекти и заключващи се предни колела, за безспорна персонализация на потреблението съгласно обстановката и потребностите.

Кошът е подобаващ за потребление от първия ден след раждането, досега, в който детето стартира да се вози в седнало състояние.

За елементарно и несъмнено напредване с растящото дете

Количката разполага със специфичната технология за прегъване на 90 градуса, с помощта на която кошът за новородено се трансформира в седалка за по-големи деца. Регулируемите позиции на гърба подтикват плавния преход от легнало в седнало състояние по време на возене, адаптирайки се към изменящите се етапи на развиване на детето. В ролята на количка за возене в седнало състояние, Belinda 3 в 1 подсигурява няколко добавени преимущества:

- Сигурен, 5-точков защитен колан , който се контролира съгласно височината и телосложението на детето.

- Възможност за промяна на посоката на седалката - с лице към родителя или по посоката на придвижването.

- Подвижен защитен ръб , който може елементарно да се инсталира или демонтира, съгласно потребностите на детето и фамилията.

- Удобна подложка за крачета , влизаща в приложимост по време на целия интервал на потребление от дребното дете.

Седящата количка е подобаваща за потребление от първите опити на бебето да седи, до постигане на оптимално допустимото тегло от 15 кг.

За безкомпромисна сигурност в автомобила

Belinda 3 в 1 идва в комплект със сертифицирано безвредно кошче за кола, уместно за потребностите и анатомията на най-малките. То се инсталира на седалката на автомобила, като обезпечава надеждна отбрана съгласно всички условия на българското и европейското законодателство.

Кошчето може елементарно да се инсталира и демонтира от главната рамка на количката, както и да се употребява като краткотраен транспорт на детето от и до колата. То има уплътняваща поставка за новородени, която обезпечава ергономична позиция на тялото по време на возене, още в първия ден след раждането.

Интелигентна инвестиция в грижата за най-малките

Многофункционалната количка Belinda 3 в 1 е планувана за дълготрайна приложимост, като покрива потребностите от подвижност за всички бебета от 0 до 3-годишна възраст. Гъвкавите функционалности съставляват съчетание на три продукта в един, като цената остава безусловно налична и обективна.

Със моден дизайн, швейцарско качество и на практика нулеви разноски за поддръжка, Belinda 3 в 1 се трансформира в един от най-интелигентните способи да инвестирате в комфорта и сигурността на детето си, като в това време балансирате фамилния си бюджет.

Достатъчно е да изберете цветова композиция, да поръчате елементарно онлайн и да се насладите на лесния метод да пазарувате рационално!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР