Решенията ни се спускаха отгоре - как да се гласува

...
Решенията ни се спускаха отгоре - как да се гласува
Коментари Харесай

``Решенията ни се спускаха от Тошко, чия воля е изпълнявал Слави - не мога да кажа`` -

Решенията ни се спускаха от горната страна - по какъв начин да се гласоподава за несъмнено нещо. Това ни го споделяше господин Тошко Йорданов. Предполагам, че това е била и волята на Слави Трифонов, а той чия воля е изпълнявал, аз в действителност не мога да кажа.

Това съобщи пред bTV Светлин Стоянов във връзка По време на вчерашната на конференция на " отцепниците " от Има Такъв Народ, Стоянов съобщи, че окончателното е решил да напусне партията след:

" Г-н Слави Трифонов призна, че е другар с господин Орлин Алексиев от 20 години. Лошо няма – всички имат другари. Но той сподели, че сега не знае с какво се занимава господин Орлин Алексиев. Тия приказки под шипковия шубрак няма по какъв начин да бъдат признати на доверие от мен, тъй като знам с какво се занимават всичките ми другари, без значение от какъв брой време сме другари. "

Светлин Стоянов изясни, че е " провел охраните " на Алексиев през 2019 година във компанията, в която е работел тогава – СОТ 161.

" Аз не го познавам персонално, просто дефинирах момчетата, които да работят за него в " Делта хил ". Притеснява ме, че господин Орлин Алексиев е бил общински консултант от ГЕРБ още от самото учредяване. Аз постъпих в тази партия, и бях един от учредителите ѝ, точно с цел да махнем ГЕРБ от властта. Моята алена линия е името на Орлин Алексиев. Твърденията за други схеми би трябвало да се потвърдят – има подозрения, само че това не е задоволително. ", сподели депутатът.

По думите му решението да напусне групата на Има Такъв Народ не е непринудено, а е било " решение вземано с месеци ".

" Върху нас никой не е оказвал напън, с цел да се отцепим от групата на Има Такъв Народ, в това число и господин Слави Трифонов. Приказките за джипове и различен тип транспортни средства, са нелепи ", сподели още Светлин Стоянов във връзка слуховете, че водачът на Има Такъв Народ е пращал джипове да взимат депутатите му и да ги возят при него.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР