Решенията на съда не се коментират, а се изпълняват! Това

...
Решенията на съда не се коментират, а се изпълняват! Това
Коментари Харесай

ГЕРБ и ДПС единогласно за машините: Решение на съд не се коментира

Решенията на съда не се разясняват, а се извършват! Това оповестиха от политическа партия ГЕРБ в своята фейсбук страница във връзка решението на Върховният административен съд (ВАС) да върне за втория тур на локалните избори.

ГЕРБ насочи апел към политиците да почитат решенията на самостоятелните български институции. Според партията решенията на съда не би трябвало да се политизират и да се употребяват с пропагандна цел .

Решение на съд не се разяснява - това отсича и Движение за права и свободи в позиция на съпредседателя на ПГ Делян Пеевски. Уважението към решенията на съда е главен либерален принцип, показва Пеевски във връзка с решението на Върховния административен съд за машинното гласоподаване.

" Ние от Движение за права и свободи постоянно сме били на позицията, че стабилността на институциите и разделянето на управляващите са тези, които градят евроатлантическия образ на България . За нас водещи остават главните полезности като свободата и сигурността на вота на жителите, които би трябвало да бъдат обезпечени от институциите. "

Припомняме, че в навечерието на локалните избори след изнесена инфорамция, че заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов е снимал хеш кода на машините за гласоподаване. Самият Стойнов бе извикан на. На ексклузивен брифинг ЦИК разгласи, че анулира машинния избор и че гласуването на първи тур ще бъде.

Това решение бе.
 Божидар Божанов не вижда пречки за узаконяването на машините до втория тур
Божидар Божанов не вижда пречки за узаконяването на машините до втория тур

Техническата работа към този момент била извършена
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР