Решението за Турски поток е взето от парламента без нито

...
Решението за Турски поток е взето от парламента без нито
Коментари Харесай

Теменужка Петкова към ПП: Решението за Турски поток е взето от парламента без нито един глас против

Решението за Турски поток е взето от Народното събрание без нито един глас срещу. Той носи стотици хиляди за българската страна. Никой не се оплакваше от това ". Това сподели пред публицисти в Народното събрание Теменужка Петкова от ГЕРБ.

" Лъжа е, че тематиката за Балкански поток е участвала при договарянията за сформиране на държавно управление. Това са едни жалки брътвежи на едни безсилни хора. Тази тематика безусловно беше сложена последния ден, когато стана ясно, че всичко, обвързвано с договарянията се проваля. Тогава те взеха решение, че ще слагат тематиката като опасност, обвързвана със основаване на Анкетна комисия по отношение на този план ", добави още Петкова.

Ние нямаме терзания. Могат да вършат и да назначават колкото си желаят краткотрайни комисии. Кога ППДБ са откровени - дали когато по искане на Асен Василев гласувахме таксата от 20 лв. на мегаватчаст за газа по " Балкански поток ". Тогава този план беше прелестен, в този момент е доста неприятен. Пътната карта е ясна. ДАНС я даде на Кирил Петков, когато беше министър председател. Ако всички паметни бележки се гласоподаваха в Народното събрание, нямаше да остане време за законодателна активност. Решението за плана е взето без нито един глас " срещу " в Народното събрание. И към сегашния миг този план носи стотици милиони доходи за България ", добави Петкова.

" Ако рецитираме опорни точки, има заплаха мозъкът ни може да се трансформира в една дребна точка. Как сме заобиколили Украйна, в случай че преносът през Украйна не е спирал. Приходите до тази години от " Балкански поток " са 1,7 милиарда А инвестицията е 2,6 милиарда лева Отговорете си на въпроса по кое време ще се изплати. Този план ще се изплати за 5 години. Това е презрян опит Народното събрание да се употребява за предизборни цели ", отсече той. И добави, че не би трябвало да се стига до такава степен Народното събрание да наподобява на " Съдебен спор ". Разбира се, че ще подкрепим основаването на такава комисия ", сподели Томислав Дончев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР