Решението за спирането на Шоуто на Слави след 19 години

...
Решението за спирането на Шоуто на Слави след 19 години
Коментари Харесай

От бТВ предложили нов договор за Шоуто на Слави

Решението за прекъсването на " Шоуто на Слави " след 19 години в ефир е на екипа, а не на малкия екран. От медията оповестиха във вторник, че са предложили на Слави Трифонов нов контракт от есента, само че досега нямат формален отговор от продуцентската компания " Седем осми ".

" Водим диалози със " Седем осми " и както нормално, поканихме Слави да продължим съдействието си след сегашния сезон, само че не сме стигнали до резултат. Все още нямаме формален отговор от " Седем осми ". Ще се изясним в идващите няколко дни в публична среща ", оповестиха от медията.

В понеделник вечерта Слави Трифонов съобщи, че шоуто му стопира да съществува след 19 години в ефир.

Водещият изясни решението за преустановяване на шоуто с изтичащия през септември тази година контракт с бТВ. С отпуските, които по контракт се полагали на екипа, това значи, че за тях " приключението завършва " на 31 юли.

Слави Трифонов и екипът му не се чувствали " част от медийната среда " и " на място ". " Бихме желали медийната среда да е друга. Имаме други разбирания за независимост и за методите на отстояването ѝ. От позицията, в която сме в този момент, не можем да създадем повече ", сподели тв водещият.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР