Решението за спиране на доставките на газ беше взето не

...
Решението за спиране на доставките на газ беше взето не
Коментари Харесай

Бивш руски депутат: Ако сега Путин не бъде спрян, Европа ще получи нова разрушителна война до 2 год.

" Решението за прекъсване на доставките на газ беше взето не от " Газпром ", а персонално от Путин, тъй като желае да накаже България и да унищожи държавното управление. Включително поради визитата на властта в Киев и помощта за Украйна. Путин трансформира газът и нефтът в политическо оръжие, напълно е полудял. Ако в този момент Путин бе бъде спрян, Европа ще получи нова разрушителна война до 2 години ".

Това съобщи за " Офанзива " по Нова нюз някогашният народен представител от Държавната Дума Генадий Гудков.

По думите му добивът на петрол в Русия към този момент е понижен с 20% поради изолацията. " Експертите предвиждат спад с 50% на добива на петрол и експорта на газ, което е провал за съветската стопанска система. 60% от бюджета се образува от тях. Въпреки това не можем да разчитаме на държавен прелом в Русия ", изясни той. И посочи, че Путин преглежда България като " троянски кон " в Европа.

" Той би желал войските му да стигнат до Молдова, мечтае за сухопътен кулоар, съединяващ Крим с Приднестровието. Украинската войска обаче няма да разреши да бъде завзета тази територия ", акцентира той.

Според него българската власт схваща, че Украйна пази освен себе си, само че и света от съветското зло. " Путин се опасява от тези, които не се опасяват от него, като да вземем за пример Турция. Режимът на Путин е зложелател на България, а съветският народ е другарски. Докато той е на власт, няма да живеем умерено, ще унищожи българо-руските връзки. И добави, че съветският президент е видял опасност за властта в евроинтеграцията на Украйна. " 8 години обмисляше проекти за възмездие на Украйна. Войната се основава на персоналната му ненавист към украинците ", счита Гудков.

И си спомни за Путин от преди 20 години.

" Той беше отворен за разговор, напредничав. Сега е изгубил адекватността си, живее в лична илюзорна картина за света. Възприема единствено информацията, която съотвества на неговата визия за света. Путин няма добър излаз от войната, по тази причина му остава единствено да шантажира света с нуклеарно оръжие. Страхът от личната му гибел ще го спре да го употребява ", разяснява някогашният народен представител. Той приключи с думите, че мечтае да се завърне в родината си и да взе участие в промените за превръщане на Русия.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР