Решението за ресора на българския еврокомисар е изцяло в ръцете

...
Решението за ресора на българския еврокомисар е изцяло в ръцете
Коментари Харесай

Мария Габриел: Решението кой ресор да получи българският еврокомисар зависи изцяло от Фон дер Лайен

Решението за ресора на българския еврокомисар е напълно в ръцете на ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е. Това е обвързвано с почитание към компетенстността и експертизата на претендента. Това съобщи пред публицисти вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова.

Тя прикани медиите и обществото да проявят почитание към избора на ръководителя на Европейска комисия, тъй като това е нейно решение и то постоянно е било ръководено по отношение на целите на Европейската комисия.

Относно номинацията на Илиана Иванова за български еврокомисар Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова уточни, че тя е „ заслужен претендент с европейско виждане “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР