Решението за присъединяването на България към Шенгенското пространство отново е

...
Решението за присъединяването на България към Шенгенското пространство отново е
Коментари Харесай

България допуснала същите грешки за Шенген като през 2011 г.

Решението за присъединението на България към Шенгенското пространство още веднъж е политическо. Това съобщи във Велико Търново вицепрезидентът Илияна Йотова във връзка за влизането на страната ни в Шенген.

Според нея обстановката припомня първия отвод от 2011 година, когато България е позволила огромна неточност, позволявайки " техническите критерии за приемането ни да бъдат изместени и сменени от политически ".

Йотова увери, че в случай че България още веднъж не бъде призната в Шенгенското пространство, ще продължат напъните на страната на всички равнища. Тя прикани да не даваме мотив към страната ни да се демонстрира двоен стандарт.
 Радев: Да си свършим и нашата работа за влака Шенген следващата година
Радев: Да си свършим и нашата работа за влака Шенген следващата година

Да се одобри правосъдната промяна по ПВУ

За мен е нездравословно целият шантаж и звук към Шенген да бъде употребен и п олитическите партии у нас да се замерят с това, че е България не е призната в Шенген, безапелационна бе Йотова.

Относно появилите се фрагменти и изказвания за пукотевица по бежанци от български граничари тя изрази мнение, че този филм би трябвало да обслужи една теза - че България не е подготвена за Шенген.

" Много бих желала да видя и различен филм - по какъв начин се стреля по български граничари и по какъв начин има жертви по нашата граница, за което Европа остана глуха ", акцентира вицепрезидентът.

Според нея страната ни върви към предварителни избори , защото формулата, препоръчана от като че ли е убедила партиите, че не е допустимо да се сформира постоянно държавно управление.
 Депутатите търсят виновника за изпуснатия трен за Шенген
Депутатите търсят виновника за изпуснатия трен за Шенген

Две години ние се самобичуване като приказваме за корупция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР