Решението за предоставяне на помощ на Украйна е очаквано и

...
Решението за предоставяне на помощ на Украйна е очаквано и
Коментари Харесай

Песков: Военната помощ на Вашингтон към Киев ще обогати САЩ и ще разори Украйна

" Решението за даване на помощ на Украйна е предстоящо и беше предвидимо. То ще обогати още повече Съединените американски щати и ще разори още повече Украйна, ще направи още повече украинци мъртви по виновност на киевския режим ". Така представителят на Кремъл Дмитрий Песков разяснява решенията на Камарата на представителите за държавната организация ТАСС.

" Що се отнася до закона за конфискация на съветски активи, тук към момента би трябвало да уточним детайлностите. Във всеки случай, в случай че в действителност става дума за конфискация на наши активи, това ще нанесе непоправими вреди на имиджа на Съединените американски щати, ще принуди доста вложители в тази страна да спестят средствата си, тъй като ще бъде нарушена твърдостта на частната благосъстоятелност, още повече на държавната ", съобщи представителят на Кремъл.

" И, несъмнено, в случай че това в действителност е по този начин, Америка ще би трябвало да дава отговор за това. И тук надали ще има някакви периоди. И ние ще го създадем по метод, който най-добре дава отговор на нашите ползи ", добави Песков.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР