Решението за отпадането на мораториума за новите лекарства е точка

...
Решението за отпадането на мораториума за новите лекарства е точка
Коментари Харесай

Анализатори: Решението за мораториума е точка за опозицията

Решението за отпадането на мораториума за новите медикаменти е точка за опозицията. Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила още веднъж сподели, че се огъва под публичния напън. Това към този момент е метод на мислене. Никой не разбра какво тъкмо обаче се случи с мораториума.

Около тези изводи се сплотиха социлогът Евелина Славкова и политологът Страхил Делийски в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия. "Не желая да съм на мястото на депутатите от ръководещото мнизнство, които на следващия ден ще би трябвало да преразглеждат решението си анулация на ветото. Не мисля, че президентът приказва с езика на Българска социалистическа партия. Той по-скоро се е позиционирал в един разлом сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Колкото повече спада доверието към обичайните партии, толкоз повече точки ще натрупа Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила, стига да не прави големи неточности. Това се дължи и на обстоятелството, че Бойко Борисов отстъпи самодейността във вътрешнополитически проект. В момента той се занимава най-вече с външнополитически тематики. Не мога да кажа дали това е неточност, само че е реалност, че Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила съумява да натрупа точки и дори мога да кажа, че на моменти се държи като Борисов ", сподели още Делийски.

"Имаше сериозна информационна неточност от страна на ГЕРБ, тъй като те трябваше да вървят след опозицията и да изясняват, че пари за лекуване ще има. Точно за това е точка против ГЕРБ. Опозицията съумя да опише историята за новите медикаменти доста по-добре от ръководещите. При президента рейтинга е висок. Това е обикновено. Така започваха всички президенти. Със сигурност спад ще има, тъй като при всеки, който се занимава с политика неизбежно има спад в доверието. Корнелия Нинова води борби на фронта - против ръководещите и против личната си съпротива. Според мен има заплаха Нинова да вкара партията си в една серпантина, която й изигра неприятна смешка на предварителните парламентарни избори. Тогава остана чувството, че Българска социалистическа партия не е европейска партия и в този момент има същото чувство. Още от в този момент мога да кажа какви ще бъдат мненията за идното европредседателство. Управляващите ще приказват, че това е било едно доста положително председателство на Европейски Съюз, до момента в който опозицията ще твърди тъкмо противоположното ", разкри социологът Евелина Славкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР