Решението за оставката не беше лесно. Много дълъг период съм

...
Решението за оставката не беше лесно. Много дълъг период съм
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: В някои структури на ДПС се работи само срещу финансиране

" Решението за оставката не беше елементарно. Много дълъг интервал съм в Движение за права и свободи, човек амортизира с времето. Има насъбрана отмалялост. Има ново потомство по-млади политици, които се нареждат в разнообразни структури на партията, би трябвало да имат късмет за развиване. Движение за права и свободи не е в рецесия, няма земетресения. Нормално е да има промени в управителните позиции, има модел на последователност в Движение за права и свободи. Имали сме и трима съпредседатели ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " Мустафа Карадайъ и сподели, че му подхожда концепцията за двама съпредседатели на Движението за права и свободи.

По думите му е имал няколко диалога с Ахмед Доган преди да подаде оставка.

" Заявих му, че ще подам оставка, той не беше склонен. Опитвам се да не бъда на политическия терен, с цел да се отвори пистата за процесите за бъдещето на партията ", акцентира Мустафа Карадайъ.

Той разясни, че в някои райони и структури на Движение за права и свободи се работи единствено против финансиране.

" Притеснително е това да не се трансформира в главен принцип в партията. Движение за права и свободи няма стратегическа цел да е първа политическа мощ, такива са геополитическите действителности. Може стабилно да бъде втора или трета политическа мощ, уповавам се с Делян Пеевски това да успее да се реализира. Ние поддържаме настоящето държавно управление, само че не участваме в него, това е единственото допустимо сега, политическата обстановка е Движение за права и свободи да няма искания към министри и заместник-министри ", сподели още Мустафа Карадайъ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР