Решението за оставката на Дмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент

...
Решението за оставката на Дмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент
Коментари Харесай

Журналист: Решението за смяната на Медведев е взето в тесен кръг

Решението за оставката на Дмитрий Медведев  Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 година в Ленинград, в този момент е взето явно в стеснен кръг. И то си има избрани цели. Това счита някогашният сътрудник на БНР в Москва Валерий Тодоров.В предаването "Преди всички " по БНР той сподели, че това е явно шокова вест.

"Рядко се случват такива промени и оставки на цялото държавно управление. При това смяната явно е разисквана и решена в доста стеснен кръг, защото изненадата беше цялостна за самите министри, за самото държавно управление ", уточни журналистът.

Никой не бе срещу наследника на Дмитрий Медведев

Той счита, че основни са измененията в Конституцията.

"Важна смяна е целта на националното законодателство над интернационалното право, което е значим акцент. От една страна президентът прави нови салда във властта, от друга властта на президента се ускорява, като дори той ускорява контрола си над конституционния съд. Въпреки че държавното управление ще се утвърждава към този момент от Държавната дума, решаваща ще е позицията на президента. Тъй като той, както и преди, при отхвърли на Държавната дума ще има правото да разпусне Държавната дума ", изясни Тодоров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР