Решението за експулсирането на един руски и двама беларуски свещеници

...
Решението за експулсирането на един руски и двама беларуски свещеници
Коментари Харесай

Решението за експулсирането на руския и беларуските свещеници е на ДАНС


Решението за експулсирането на един съветски и двама беларуски свещеници е на ДАНС, уточни министър председателят Николай Денков и акцентира, че няма общо с него. Денков взе участие в честването на Деня на Независимостта в центъра на София. Той посочи, че има публикуван отчет на ДАНС и крайното решение в действителност е на организацията. Той не отхвърли, че се е срещнал с отчета, само че посочи, че няма отношение към крайното решение:

" Има отчет на ДАНС, който демонстрира, че те правят дейности, които не подхождат на техния статут в България. Както знаете, единият е съветски жител, двамата са жители на Беларус, тъй че по отчета на ДАНС в действителност е осъществена тази процедура. Действията са въпрос на конфиденциален отчет. Аз единствено се срещнах с него. Нямам директно отношение към вземането на това решение. Решението е на ДАНС ".

Премиерът Николай Денков разяснява и думите на вицепрезидента Илияна Йотова за това, че има хора, които желаят да сложат ръка върху службите. Денков посочи, че преднамерено не е коментирал тематиката за промяната на КПКОНПИ, тъй като полемиката би трябвало да е мощно експертна и посочи, че тя се води в Народното събрание точно на такова равнище. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР