Решението, за един лев субсидия, което беше наложено от премиера,

...
Решението, за един лев субсидия, което беше наложено от премиера,
Коментари Харесай

Петков: ПП АБВ е готова да организира дискусия със социолози и политолози по темата за партийните субсидии

Решението, за един лев дотация, което беше наложено от премиера, е политически вулгарно, съобщи ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков във връзка шумните диспути по партийната дотация.

На конференцията той акцентира, че когато беше обсъждано това предложение, публичен спор нямаше, нямаше и сложени рамки за целево разходване. Със дотация от един лев се убива всичко, което е вън от ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия и по този начин се подтиква двуполюсния модел, сподели още Петков и добави, че това по никакъв метод няма да повлияе позитивно върху политическата конюнктура в България.

„ Ние, от АБВ, предлагаме разновидности – да се опрем на минималната работна заплата, стъпаловидно финансиране, съгласно политическите гласове, с повишение броя на гласовете, занижаване на парите “. Румен Петков акцентира, че би трябвало да е ясно регламентирано за какви цели да се харчат парите от държавната дотация. Той сподели също, че Политическа партия АБВ е подготвена да провежда полемика със социолози и политолози по тематиката. Председателят на Политическа партия АБВ разяснява че тематиката за партийните дотации убива други три същински значими тематики за страната и за всеки жител. В сянка остава тематиката за пазаруването на самолетите F-16, което е закононарушение към България с погазването на решението на Народното събрание за цената. Така на назад във времето се слага и мира и обстановката на Балканите в подтекста на напрежението Косово-Сърбия, Албания- Косово-Сърбия и присъединяване на Северна Македония в това напрежение. Без разискване остава и тематиката по концесионирането на летище „ София “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР