Решението за дисквалифициране на бившия президент Тръмп от изборите за

...
Решението за дисквалифициране на бившия президент Тръмп от изборите за
Коментари Харесай

Решението на Тръмп разделя Върховния съд на Колорадо на елитни юридически училища в Източното крайбрежие, законите на Денвър

Решението за дисквалифициране на някогашния президент Тръмп от изборите за президент през 2024 година поради протеста на Капитолия на 6 януари раздели Върховния съвет на Колорадо Съди не по партийна линия, а по юридически факултети.

Четиримата съдии от Върховния съд на Колорадо, които постановиха, че Тръмп не дава отговор на условията за Белия дом според клаузата за въстание в конституцията на Съединени американски щати и го отстраниха от първичното гласоподаване за президент на щата, всички участваха на институции от Бръшляновата лига или по различен метод - класиран елитно юридическо учебно заведение на Източното крайбрежие за юридическо учебно заведение.

Междувременно тримата несъгласни съдии всички са приключили юридическия факултет на университета в Денвър, уточни Джейсън Уилик, колумнист на Washington Post, в обява на X. 

Решението от съд, чиито съдии са назначени от губернатори от Демократическата партия, бележи първия път в историята, че Раздел 3 от 14-та корекция е изпол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР