Решението за Балкански поток“ е взето от българския парламент без

...
Решението за Балкански поток“ е взето от българския парламент без
Коментари Харесай

Теменужка Петкова отговори на ПП: Решението за „Балкански поток“ е взето от българския парламент без нито един глас против

Решението за „ Балкански поток “ е взето от българския парламент без нито един глас срещу. Това съобщи Теменужка Петкова от ГЕРБ в коридорите на Народното събрание.
Предлагаме основаването на краткотрайна комисия във връзка данните на журналиста Христо Грозев, свързани с това, че по времето на ръководството на Кирил Петков е имало корупция, обвързвана с изнасянето на оръжия “, сподели още Петкова.

„ За Турски поток в никакъв случай нищо не съм подписвала.

Турски поток е план на турската страна. Подписвала съм паметна записка за „ Балкански поток “. “
Пътната карта е ясна, предоставена е на ДАНС. Решението за този план е взето от българския парламент без нито един глас срещу. Аз не знам по какъв начин са реагирали от Политическа партия, когато управляваха и когато получават приходите от този план. Ние нямаме терзания. Могат да вършат и да назначават колкото си желаят краткотрайни комисии. Кога ППДБ са откровени – дали когато по искане на Асен Василев гласувахме таксата от 20 лв. на мегаватчаст за газа по „ Балкански поток “. Тогава този план беше прелестен, в този момент е доста неприятен. Лъжа е, че тематиката за Балкански поток е участвала при договарянията за сформиране на държавно управление. Това са едни жалки брътвежи на едни безсилни хора. Тази тематика безусловно беше сложена последния ден, когато стана ясно, че всичко, обвързвано с договарянията се проваля. Тогава те взеха решение, че ще слагат тематиката като опасност, обвързвана със основаване на Анкетна комисия по отношение на този план “, добави още Петкова.
„ 1,7 млрд.ще са приходите от Балкански поток, досега. На база елементарна аритметична интервенция може да си отговорите на въпроса – по кое време ще са изплати. Украйна продължава да транзитира съветски газ. Как сме помогнали да се заобиколи Украйна, като преносът не е спрял “, попита Томислав Дончев. Според Томислав Дончев, Балкански поток ще се изплати за 5 години.

SafeNews напомня, че по-рано от Политическа партия по време на конференция обявиха, че „ построявайки „ Турски поток “, ние дадохме мотив на Русия да стартира войната против Украйна. “ И желаеха да бъде основана комисия за Пътната карта и Турски поток.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР