Решението за бъдещето на Мейсън Грийнууд все още не е

...
Решението за бъдещето на Мейсън Грийнууд все още не е
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с официална позиция за Грийнууд

Решението за бъдещето на Мейсън Грийнууд към момента не е взето, макар че вътрешното клубно следствие, което Манчестър Юнайтед водеше против него, към този момент е завършило. Това разгласи клубът в публично изказване, мотив за което станаха появилите се през днешния ден информации, че управлението на „ алените дяволи “ е решило да върне англичанина в първия тим, a изпълнителният шеф Ричард Арнолд към този момент е уведомил щаба за това още преди две седмици. " След отпадането на всички обвинявания против Мейсън Грийнууд през февруари 2023 година Манчестър Юнайтед организира свое задълбочено следствие. То се основава на обширни доказателства и подтекст, които не са публично притежание. Говорехме с доста хора, които са директно забъркани или са добре стартирани със случая. В хода на целия развой благосъстоянието и гледната точка на хипотетичната жертва бяха централни за следствията на клуба и ние почитаме правото й на доживотна анонимност. Ние също имаме отговорности към Мейсън като чиновник, като младеж, който е в клуба от седемгодишна възраст, и като нов татко със своя сътрудник.

Фазата на определяне на обстоятелствата от нашето следствие към този момент е приключена и ние сме в последния стадий от вземането на решение за бъдещето на Мейсън. Противно на медийните спекулации, това решение към момента не е взето и сега е обект на интензивно вътрешно разискване. Отговорността в последна сметка се носи от основния изпълнителен шеф.

След като бъде взето, решението ще бъде обявено и обяснено на вътрешните и външните заинтригувани страни в клуба “, гласи формалната позиция от Манчестър Юнайтед.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР