Решението за ареста ми е взето на оргия с много

...
Решението за ареста ми е взето на оргия с много
Коментари Харесай

Борисов: Решението за ареста ми е взето по време на оргия

" Решението за ареста ми е взето на оргия с доста уиски, бяло вино, пици на кристали и заря. Те са знаели, че това е нелегално. Че е произвол. " Това съобщи на брифинг в партийната централа на ГЕРБ водачът на партията и някогашен премиер Бойко Борисов във връзка окончателното решение на съда, че задържането му е било нелегално. " Мога да благодаря на хората, взели това решение ", сподели той. По думите му откакто " Продължаваме промяната "  напуснали Министерски съвет, доста хора почнали да описват какво се е случило.

" Те са знаели, че дейностите им за противозаконни. Тези хора, които са видно корумпирани, са захванали да вършат правосъдна промяна и да желаят техния стартъп да е едноличен стопанин на КПКОНПИ. Това ме тормози най-вече – с какви хора си имаме работа ", разяснява Борисов.

В претекстовете си административните съдии са записали, че заповедта на Министерство на вътрешните работи, въз основа на която беше арестуван Борисов: " Не покрива стандарта за правда и непроизволност като основополагащи общи правила при ограничение правото на независимост и сигурност ". Отбелязано е и че липсват каквито и да е претекстове, налагащи задържането на някогашния министър председател.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР