Решението за ареста ми е било взето по време на

...
Решението за ареста ми е било взето по време на
Коментари Харесай

Борисов: Решението за ареста ми е взето по време на оргия, даже са си поръчали заря

Решението за ареста ми е било взето по време на оргия. Това съобщи през днешния ден Бойко Борисов, откакто на втора инстанция софийският административен съд разгласи ареста на някогашния министър председател като противозаконен и дефинира обезщетение, което би трябвало да му бъде изплатено от Министерство на вътрешните работи.
Прочетете още
„ Само мога да благодаря на хората, които на две инстанции са взели това решение. Сега когато в Министерски съвет се отърваха от терора доста хора започнаха да описват по какъв начин в действителност е взето решението. Това се е случило по време на  една оргия с доста уиски, бяло вино, пица на кристали и даже заря са си поръчали. И единствената задача е била да ме изведат пред децата с белезници, знаейки, че това е нелегално. Викани са горе служителите на реда да пишат, знаейки до край, че е  нелегално и ще падне в съда. Дори и съкрушен арбитър е щял да отсъди това “, съобщи Борисов.

Той още веднъж описа, че в дома му не е открито безусловно нищо нелегално.

„ След няколко часа ровене, даже претърсиха на децата креватите – не откриха нищо, подписах и протокол, че не е намерено нищо, само че те споделиха „ съжаляваме, само че би трябвало да ви задържим, по този начин ни е подредено, дори чух подвикване „ да му сложите белезници “. Това е партията на смяната “, съобщи още водачът на ГЕРБ.

Той разяснява и ареста на Севдалина Арнаудова.

„ В обществените си изявления Кирил Петков споделя, че им е слаба връзката, тоест им е слаб пиарът и като наказване отива и арестува моят пиар, ами направи си по-добър, за какво би трябвало да влачиш дамата пред децата й. Тепърва ще станат ясни доста неща, тъй като българинът е нерешителен, а в този момент като ги няма вече- всичко излиза наяве “, разяснява още той.

На 28 август ще бъдат показани листите на ГЕРБ за идните избори.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР