Решението от правителственото заседание на 5 май касае безвъзмездното прехвърляне

...
Решението от правителственото заседание на 5 май касае безвъзмездното прехвърляне
Коментари Харесай

Служебното правителство отмени три решения на кабинета ”Петков”

Решението от държавното съвещание на 5 май касае безвъзмездното прекачване на правото на благосъстоятелност върху парцели - частна държавна благосъстоятелност, на община Ямбол, област Ямбол.

Решението от 13 юли се отнася до организацията и координацията на процеса на диалози и подготвителни действия за присъединение на България към Организацията за икономическо съдействие и развиване.

С решението, признато на 28 юли, е утвърден план на Закон за изменение и допълнение на Закона за пазарите на финансови принадлежности.

Трите решения са признати от Министерския съвет с направените в тях промени, допълнения и разяснения. По признатите актове вносителите не са подготвили и показали дефинитивни текстове и не са показали модифицирани претекстове съгласно направените в тях промени, допълнения и разяснения.

Поради значимостта на решението за организацията и координацията на процеса на диалози и подготвителни действия за присъединение на България към Организацията за икономическо съдействие и развиване, държавното управление ще го прегледа още веднъж на последващо свое съвещание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР