Решението ни ще бъде да не подкрепим Продължаваме промяната за

...
Решението ни ще бъде да не подкрепим Продължаваме промяната за
Коментари Харесай

Шахматистката Цвета Галунова остава във "Възраждане"

" Решението ни ще бъде да не подкрепим " Продължаваме промяната " за кабинет. Оставам във " Възраждане " и не съм казвала, че ще напущам партията ". Toва съобщи депутатът от " Възраждане " Цвета Галунова пред публицисти в Народното събрание откакто предходната седмица се тиражираше, че точно тя ще е една от напускащите групата на Костадинов и вероятно глас, на който Политическа партия ще разчитат.

По думите ѝ всичко, което се излива в медиите, че ще напусне " Възраждане " и ще стане самостоятелен народен представител не е правилно. До момента съм стояла твърдо зад " Възраждане " и не виждам причина да не заставам зад тях, посочи Галунова.

Тя изясни, че е разговаряла с премиера Кирил Петков, само че още преди да мине вотът на съмнение - тематиките са били законопроекта за българската музика за квота от 50% в ефира на Българска национална телевизия и БНР и промяната в Министерство на вътрешните работи и полицейските ръководства в Стражица и Полски Тръмбеш.

Галунова акцентира, че няма по какъв начин да има договорка да поддържа кабинета на Политическа партия за сметка на законопроекта за българската музика. Тя е водила диалог с всички партии и депутати, с които счита, че може да има тематика, която да разиска.

Тя увери и че ще влезе в пленарна зала като част от кворума, когато се гласоподава възможното второ държавно управление на Политическа партия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР