Решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване

...
Решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване
Коментари Харесай

На прокурорския син отново му се размина, пак е на свобода

Решението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване

След съвсем 7 месеца зад решетките, излиза на независимост. Това стана ясно откакто 3-членен състав на Софийски градски съд удостовери определението от разпоредителното съвещание на сътрудниците си от Софийския областен съд, където против биячът от Перник се гледа дело за закана против някогашната му другарка Боряна Рангелова.

Решението е дефинитивно, което значи, че биячът още през днешния ден ще се върне в дома си в град Перник, където по друго дело търпи мярка за неотклонение “Домашен арест ”.

Пред изданието ни новината бе доказана и от бранителя на Михайлов - юрист Любомир Таков, който направи следния коментар: “Съдебен акт в тази тенденция е единственият вероятен подобен от един уважаващ себе си съд. Това решение е освен вярно, само че и много закъсняло, откакто в досъдебна фаза делата по ограниченията се гледаха от съдилища, които по една или друга причина поставяха себе си в услуга на държавното обвиняване. Действайки в жестоко нарушаване на буквата и духа на закона, тези сформира превръщаха мярката за неотклонение в авансово наказване ”.

Така в утрешния ден Васил Михайлов ще пристигна без ескорт в правосъдна зала в Софийски областен съд, където се гледа делото, по което той е обвиняем за побой над свои съграждани. Прогнозира се това произвеждане против прокурорския наследник да завърши до лятото на тази година.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР