Решението на принцесата на Уелс да говори за своето лечение

...
Решението на принцесата на Уелс да говори за своето лечение
Коментари Харесай

Вестта за проблемите на Кейт Мидълтън повиши интереса на британците към сайтовете за онкозаболявания

Решението на принцесата на Уелс да приказва за своето лекуване от рак провокира скок в визитите на уебсайтовете на благотворителни организации и националното опазване на здравето, оповестяват английските медии, зитирани в кореспонденц от БНР.

Кейт Мидълтън разкри във видеообръщение към нацията в петък, че е била диагностицирана с рак и се е подложила на превантивна химиотрапия. Онкологичната благотворителна организация „ Макмилан “ съобщи, че онлайн трафикът към нейните страници за информация и поддръжка е на най-високото равнище от времето на първия локдаун за COVID-19. „ Споделяйки новините към нея, принцесата на Уелс увеличи осведомеността за тези опасения и ще помогне да насърчи други, които имат терзания, да посетят персоналния си доктор и да потърсят поддръжка ”, показа Джема Питърс, основен изпълнителен шеф на " Макмилан ".

И други благотворителни организации, както и националното опазване на здравето, регистрираха забележителен скок в визитите на техните страници, отдадени на раковите болести, след изказването на Кейт. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР