Решението на принц Хари и Меган Маркъл да се откажат

...
Решението на принц Хари и Меган Маркъл да се откажат
Коментари Харесай

The Sun: Елизабет II е в шок и дълбоко натъжена от необмисленото решение на Хари и Меган

Решението на принц Хари и Меган Маркъл да се откажат от кралските привилегии e провокирало стихия от страсти в кралското семейство, оповестява The Sun, базирайки се на източник в Бъкингамския замък.

„ Кралица Елизабет II е надълбоко натъжена. Принцът на Уелс Чарлз херцогът на Кеймбридж Уилям са доста ядосани ", е декларирал той и е добавил, че изказването на Хари не е в съгласие с никого, нарушава протокола и се явява "обявяване на война на фамилията ".

"Дискусиите с херцога и херцогинята на Съсекс се намира в начален стадий. Ние разбираме тяхното предпочитание да употребяват друг метод, само че това са комплицирани въпроси, които ще изискват време за разрешаването им “, гласи формалният коментар от двореца.

По-рано Принц Хари и Меган Маркъл оповестиха, че "се отдръпват " в качеството си на висши членове на английското кралско семейство. Те направиха това в историческо изказване. Според думите им, те имат намерение да получат финансова самостоятелност, посвещават се на развъждането на сина си и благотворителната си активност.

Бомба! Хари и Меган отхвърлиха да са част от кралското семейство

В същото време, те означават, че ще продължат да си сътрудничат с Кралицата, принца на Уелс, херцога на Кеймбридж и всичките съответни страни.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР