Решението на принц Хари и Меган Маркъл да използват кралските

...
Решението на принц Хари и Меган Маркъл да използват кралските
Коментари Харесай

„Изненадващо“ описание на децата на принц Хари и Меган Маркъл Арчи и Лилибет в новия сайт

Решението на принц Хари и Меган Маркъл да употребяват кралските трофеи на децата си в новия си уеб страница беше наречено „ изненадващо “.

Двойката безшумно започва новия си уебсайт sussex.com по-рано тази седмица и провокира кралски скандал, като го употребява, с цел да се похвали с връзките си с кралското семейство. Основната начална страница приветства посетителите на уеб страницата на „ Офисът на принц Хари и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс “ и включва специфичен герб, предопределен за Меган. Сайтът също по този начин има дълги биографии за всеки от двойката, с доста сходни параграфи, които се появяват и в двата, описващи техния дом и фамилен живот.

На Хари написа: „ Принц Хари живее в Калифорния със брачната половинка си Меган и двете им деца принц Арчи и принцеса Лилибет. “ Докато Меган споделя: " Меган живее в Калифорния със брачна половинка си и децата им принц Арчи и принцеса Лилибет. " И съгласно кралски източник, споменаването на децата им като ги назовава принц и принцеса е провокирало „ изненада “.

4-годишният А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР