Решението на президента на БФС Борислав Михайлов да си направи

...
Решението на президента на БФС Борислав Михайлов да си направи
Коментари Харесай

Бивш шеф в ЦСКА към Боби Михайлов: Не е лошо да станеш клиент на прокуратурата

Решението на президента на БФС Борислав Михайлов да си направи страница в обществената мрежа носи плачевни резултати още в първите няколко дни. Под всеки един от постовете му стотици елементарни почитатели го унищожават от рецензии и откровени обиди, а тези, които поддържат някогашния вратар са единици.

В хора на недоволството се включи и някогашният началник в ЦСКА Милко Георгиев. Той написа към Боби, че " не е неприятно и ти да станеш клиент на прокуратурата! Цялата тайфа, която сте се помислили за незаменими е формирана от полуграмотни крадци и лъжци! ВЪН ПИЯНИЦО!!! ", е написал Георгиев.

Друг четец, Краси Р. Соленков даже написа на Михайлов, че " към този момент хората съжаляват за триумфите ти през 94-та, по-добре да ти бяха вкарали 50 гола и да бяхме отпаднали и да не стане нищо от теб като Никито ".
свързани новини5348на 29.10.2021
Фен пък предлага н Боби да му гостува, тъй като има " домашна ракия ". Според осведомени злощастният опит на Михайлов да се прави на съвременен и част от новите технологии, най-вероятно ще завърши скоро и той ще изтрие профила си във Facebook, написа " Новспорт ".

Иначе засилена ПР интензивност във връзка с активността му се вижда и в уеб страницата на БФС в последните месеци. Все по-често се разгласяват позитивни вести към боса, негови изказвания, опровержения на изявления и т.н.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР