Решението на президента да не присъства на клетвата на новите

...
Решението на президента да не присъства на клетвата на новите
Коментари Харесай

Крум Зарков: Решението на президента да не присъства на клетвата на новите конституционни съдии е символично

Решението на президента да не участва на клетвата на новите конституционни съдии бе от символен темперамент, тъй като той сподели, че има един човек и една институция, които не одобряват ненормалното да ни се показва като обикновено. Това съобщи в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо, консултант на президента по правните въпроси.

Президентът е показал претекстовете си срещу избора на Атанасова и Белазелков в конституционната си тъжба и това няма общо с клетвата. България се ръководи ненормално на естествената човешка логичност и някой би трябвало да споделя понякога, че царят е гол. Трябва това, което хората от самото начало си приказват, да има и своя институционален изразител, съобщи Зарков.

През седмицата ръководителят на ПГ на прикани президента да подаде оставка, а прокуратурата да проверява " Дондуков " 1 за вероятни корупционни схеми, свързани със секретаря на президента Николай Копринков. Депутатът уточни, че президентството е една " тъмна институция, цялостна с доста кеш ". Съветникът на президента отговори по следния метод: " Кеш няма, вътре е ярко. Това са нелепости, които господин Пеевски приказва и бих го призовал в случай че знае нещо, да отиде в прокуратурата да го каже. в случай че не, да откри различен обект за своите хули ".

Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо е безапелационен, че не е нарушил Конституцията, като е оспорил избора на новите съдии и не е участвал на клетвата им. На рецензиите на предшественика на Радев - Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното, отговори: " Самият господин Плевнелиев не опорочи ли такава процедура или се неистина? "

Има ужасно доста депутати, които желаят президентът да не им пречи да си " разиграват коня " - не изключвам опцията те да изискат импийчмънт, само че бих се учудил, разяснява Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

" Парламентаризъм ли е всяка заран и Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да споделят какво ще се случи денем, а останалите 238 депутати да се замерят с безсмислени обиди - какво вършат другите ", попита той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР