Решението на Пентагона да организира обучение на украински военни да

...
Решението на Пентагона да организира обучение на украински военни да
Коментари Харесай

Русия: Обучението на украински военни с Пейтриът потвържава участието на САЩ в конфликта

Решението на Пентагона да провежда образование на украински военни да употребяват и поддържат системи за противовъздушна защита (ПВО) " Пейтриът " в американската военна база Форт Сил (Оклахома) е следващото удостоверение за фактическото присъединяване на Вашингтон в украинския спор.

 

Това съобщи съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов пред публицисти, оповестява ТАСС.

„ Решението на военното ведомство на Съединени американски щати да провежда курс на образование в базата Форт Сил в Оклахома е следващото удостоверение за фактическото присъединяване на Вашингтон в украинския спор на страната на нацистките нарушители от Киев “, цитира думите на Сергей Антонов пресслужбата на дипломатическата задача.

" Прави усещане, че напъните ни да доведем до вниманието на американската аудитория същинската заплаха от сходна линия на Белия дом последователно намират схващане в локалната експертна общественост “, означи Антонов.

 

„ Например, наблюдаващи на " Вашингтон Пост " намерено признаха, че образованието на военнослужещи от въоръжените сили на Украйна в Съединените щати значи увеличение на американското присъединяване в борбата. Те означиха, че администрацията към този момент не се лимитира до укрепва отбранителния капацитет на Киев, само че трансферира нови оръжия на републиката, с цел да усили нейните нападателни качества “, добави съветският дипломат във Вашингтон.

„ Последният мотив, приближаващ от устата на локални публицисти, красноречиво демонстрира, че Вашингтон съзнателно е подвел нашата страна и международната общественост, говорейки за желанието да се укрепи способността на Украйна за самоотбрана. Истинската цел на администрацията (на САЩ) е да нанесе колкото се може повече вреди на бойното поле на Русия от ръцете на украинци “, акцентира съветският посланик.

Източник: ТАСС
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР