Решението на Мохамед Салах да напусне египетския лагер и да

...
Решението на Мохамед Салах да напусне египетския лагер и да
Коментари Харесай

Мо Салах критикува решението на AFCON за контузия, след като Юрген Клоп потвърди завръщането си в Ливърпул

Решението на Мохамед Салах да напусне египетския лагер и да се върне в Ливърпул за лекуване на травмата си в бедрото бе наказано от легендата на Фараоните Ахмед Хасан.

Хасан, който е играчът с най-вече мачове в Египет с 184 мача, се ядосва, че Салах напуща AFCON след последния колективен мач на Фараоните нощес против Кабо Верде, с цел да продължи рехабилитацията си с Ливърпул. Египет удостовери напускането на Салах, потвърждавайки, че се надява той да се върне за полуфинала на 7 февруари, в случай че го доближи, а Хасан счита, че е трябвало да остане на шампионата в Кот д'Ивоар.

„ Аз съм постоянно подкрепях Салах и бях доста удовлетворен от наличието му като капитан на египетския народен тим “, сподели Хасан, който оказа помощ на Египет да завоюва четири AFCON сред 1998 и 2010 година „ Нямах проблеми с това, което сподели, само че се оказа, че той планираше напускането си от лагера на Египет.

„ Правилата на AFCON разрешават ли на състезател да напусне лагера на националния тим и да се върне още веднъж? Той имаш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР