Решението на КС за Кирил Петков беше предизвестено още като ...

Решението на КС за Кирил Петков беше предизвестено още като

Иван Бакалов: Решението на КС за Кирил Петков беше предизвестено

Решението на Конституционен съд за Кирил Петков беше предизвестено още като съдът популяризира материалите по делото преди да е прегледано, с цел да захрани предизборната агитация.

Само че това с нищо няма да разубеди решилите да гласоподават за него. Дори ще амбицира българите в чужбина, които реагират остро на казуса за двойното поданство, също и отвратени от други партии у нас,във Facebook.
 Ваня Григорова: Кирил Петков е излъгал в декларацията си, само че има и по-притеснителна неистина Ваня Григорова: Кирил Петков е излъгал в декларацията си, само че има и по-притеснителна неистина
" Кирил Петков е излъгал в декларацията си. Дали Конституцията е обективна в тази си част, не е тематика. Много закони са несправедливи, н...

И кой надигна писък след решаването на Конституционен съд? Борисов, Герджиков, а дори Вътрешна македонска революционна организация се обади като на тупан малката пръчка, че ще внесе в съда настояване да се анулират актовете на Петков като министър (то по казуса има казус, само че това е друга тема).

Източник: actualno.com