Решението на кризата Русия - Украйна може да бъде намерено

...
Решението на кризата Русия - Украйна може да бъде намерено
Коментари Харесай

Италиански експерт: Изтеглянето на чужденци от Украйна само обостря напрежението

" Решението на рецесията Русия - Украйна може да бъде открито единствено посредством дипломатически дейности, ориентирани към общо решение за сигурността в Европа. Решението на редица страни да доставят оръжие на Украйна, както и да изтеглят жители, предизвика повишаване на напрежението ". Това сподели шефът на отдела за проучвания на Русия, Кавказ и Централна Азия в Италианския институт за интернационалните политически проучвания Алдо Ферари, представен от БГНЕС.

Според него е мъчно да се планува по какъв начин ще се развие обстановката към Украйна. „ Възможно е и е извънредно належащо да се избегне спор, от който никой няма изгода ", сподели Ферари.
Нормандската четворка се събра поради Украйна и Русия
Политически съветници на водачите на Русия, Украйна, Франция и Германия - Нормандската четворка, се събрахаха в Париж, с цел да обсъдят на...
Прочети повече
Италианският политолог счита, че " решението на рецесията, чийто епицентър е в Украйна, само че която е доста по-мащабна, може да бъде открита единствено посредством дипломатически дейности, ориентирани към реализиране на общо решение за сигурността в Европа ".

Пет страни - Съединени американски щати, Австралия, Англия, Германия, Канада, изтеглят част от своите дипломати и членове на техните фамилии от Украйна. Японското държавно управление също изследва нуждата от евакуация на своите жители, в това число чиновници на посолството. От австрийското външно министерство обмислят опцията за евакуация на чиновниците на посолството в Киев, само че решение ще бъде взето при нужда и според от развиването на обстановката в Украйна.

По-рано украинското външно министерство назова " прибързано " решението на редица страни да изтеглят хората си. Според Министерството на външните работи на страната няма действителни учредения за това.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР