Решението на крал Чарлз да сподели диагнозата си рак с

...
Решението на крал Чарлз да сподели диагнозата си рак с
Коментари Харесай

Кралски експерт обяснява защо крал Чарлз може никога да не разкрие диагнозата

Решението на крал Чарлз да показа диагнозата си рак с обществеността не беше единствено да покаже поддръжката си към другите, борещи се с заболяването – то също по този начин послужи да подчертае какъв брой безразборна е тя.

Всяка година към 393 000 души в Обединеното кралство биват диагностицирани с рак и новината ще бъде не по-малко плашеща за краля. Дворецът обаче възприема оптимистичен метод и макар че е посъветван да се отдръпна от публични отговорности, той се надява да продължи конституционната си работа.

Не е известно каква форма на рак има кралят - дворецът има единствено удостовери, че не е рак на простатата. И съгласно кралския специалист Робърт Хардман тази информация може да не пристигна. По време на изява в предаването Today Show на Radio 4 във вторник той означи: „ Всичко е въпрос на казус и в случай че създадете казус да давате всички детайлности, от самото начало, неотложно, за всеки пациент, който може да бъде притеснителен. Така че мисля, че те ще желая да оповестя информация, както...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР