Решението на кой ще се даде третия мандат е на

...
Решението на кой ще се даде третия мандат е на
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Не са основателни опасенията за кабинет между ГЕРБ и ДПС при следващи избори

Решението на кой ще се даде третия мандат е на президента. Много ясно декларирахме – няма по какъв начин да влезем в взаимно ръководство с ГЕБР. Ние сме тук, с цел да работим по политики. Това съобщи депутатът от „ “ Венко Сабрутев в предаването „ Здравей, България “ по Нова телевизия. 

Вие мислите ли, че с ГЕРБ може да се осъществят огромните тематики? Дали може да се реализира правосъдна промяна? Няма по какъв начин да подкрепим държавно управление с ГЕРБ. Няма по какъв начин да подкрепим крадци. Ако можем да приказваме за гаранции – какви гаранции могат да поемат Борисов и ГЕРБ? Как може да чакаме от човек, който не държи на думата си, попита депутатът от Политическа партия.

ГЕРБ се потвърди като безусловно неспособна да сформира държавно управление. Не считам, че са основателни опасения за кабинет сред ГЕРБ и Движение за права и свободи при последващи избори. Хората виждат ясно какво се случва. В Народното събрание има огромна група хора, която работи срещу ползите на обществото. Когато Бойко Борисов надуши власт стартира да раздава постове. Той сподели, че ще направи Христо Иванов министър-председател. Той има подготвена скица в главата си. Нещата няма да се случат както той желае. Единствената партия, което го припознава като сътрудник е Движение за права и свободи, уточни Сабрутев. 

По думите му няма напрежение сред „ “ и „ Демократична България “.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР