Решението на Конституционния съд по казуса с показва, че в

...
Решението на Конституционния съд по казуса с показва, че в
Коментари Харесай

Симеон Славчев, партия МИР: Казусът с Кирил Петков е морален и той дължи извинение

Решението на Конституционния съд по проблема с демонстрира, че в България има господство на правото. Случат с изключение на юридически има и честен аспект и Кирил Петков дължи опрощение на президента, който подведе и излъга, както и на цялото българско общество. Това съобщи водачът на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) по Българска национална телевизия.

Той акцентира, че когато човек приказва от заран до вечер за морал, той преди всичко би трябвало да дава персонален образец, а Кирил Петков е дал тъкмо противоположния образец по какъв начин се погазва Конституцията и законите на страната, по какъв начин се подписва декларация с погрешно наличие, по какъв начин се лъже, единствено и единствено да заеме поста длъжностен министър.

„ Призовавам българските жители да въстанем и да се противопоставим против метода на мислене и дейности на Кирил Петков, който с изключение на, че наруши Конституцията и законите на България, в този момент се държи безочливо, като се опита даже да окаже напън над Конституционния съд, по този начин както никой до в този момент не си е разрешавал да го прави. Кирил Петков се пробва да се изкарва жертва, само че жертва е не той, който наруши законите и Конституцията на България, жертва е българското общество, което беше излъгано и излъгано от един човек, който е подготвен на всичко, даже да потъпче Конституцията на страната, с цел да заеме министерски или различен пост в страната. Това не е възможно, не е и морално “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той акцентира, че партия МИР е изрично срещу да се трансформира Конституцията на България в частта и, че народни представители, министри, президента и вицепрезидента на Република България могат да бъдат хора с двойно поданство.

„ Това първо нарушава суверенитета на България и второ ще се отвори кутията на Пандора и раздели още повече така и така мощно разграниченото българско общество. Представете си, че на следващия ден човек с турско, македонско, албанско или някакво друго поданство стане депутат или министър. Той чии ползи ще пази, тези на България или на другата страна на която също е жител. Хубавото в проблема с Кирил Петков е, че от позицията на всеки един от политиците ще стане ясно, дали те са действително за господство на правото и закона или единствено декларативно. Партия МИР постоянно е имала кардинална и поредна позиция и ние изрично заставяне на страната на върховенството на закона, както и на страната на българските жители, които за следващ път бяха излъгани и на които за следващ път се готви замяна, маскирана и даже наречена като смяна “, съобщи Симеон Славчев.

Лидерът на партия МИР попита, дали това е новия морал в политика – нарушаването на законите и Конституцията и прикани президента Румен Радев да се разграничи от дейностите на Кирил Петков.

„ Конституцията и законите на България важат за всички без изключение и в случай че Кирил Петков има даже малко чест, честност и морал, за които приказва от заран до вечер, освен ще се извини на българското общество за това, че го излъга и съзнателно и изцяло съзнато наруши Конституцията, само че и неотложно ще се отдръпна от политиката “, беше безапелационен водачът на партия МИР Симеон Славчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР