Решението на Кирил Петков да изгони 70 руски дипломати е

...
Решението на Кирил Петков да изгони 70 руски дипломати е
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Решението на Кирил Петков да изгони 70 руски дипломати му хрумна във влака за Киев

Решението на Кирил Петков да изгони 70 съветски дипломати е еднолично. и му хрумна във влака за Киев, когато посети Украйна.

Това съобщи Тошко Йорданов, ръководител на ПГ на Има Такъв Народ, в ефира на Нова телевизия.

" Ние имаме позиции и си ги съблюдаваме, а не се въртим. Дали си задават хората въпроса за какво пада доверието в държавното управление - тъй като имаше глупави решения. Ние не оказваме помощ на ГЕРБ да се върнат във властта. Това съобщи Тошко Йорданов, ръководител на ПГ на Има Такъв Народ, в ефира на Нова телевизия.

Убеден съм, че ще влезем в новия парламент, само че отново няма да създадем коалиция с ГЕРБ. Не съм сигурен, че и Движение за права и свободи биха създали такава.

Ние не желаеме да вършим съдружен кабинет, а кабинет на малцинството, заради аргументите, които наблюдавате. 4 месеца предизвестяваме, че тази коалиция ще се разпадне, съобщи той.

Ако приемем, не гласно, че ще се стигне до трети мандат - то това ще са Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Възраждане и ние от Има Такъв Народ. Ако се стигне до такава степен - ще предложим някакво решение, само че не знам още какво, сподели още Йорданов.

Попитан дали биха предложили Орлин Алексиев за част от експертен кабинет, той съобщи, че до момента не са го предложили, че да го създадат в този момент.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР