Решението на ИТН да не се явят, за да се

...
Решението на ИТН да не се явят, за да се
Коментари Харесай

Тома Биков: „Партиите на промяната“ трябва да платят политическата цена за действията си

Решението на Има Такъв Народ да не се явят, с цел да се гласоподава това проектоправителство, излиза отвън всевъзможни правила и сигурно депутатите от Великото национално заседание, които са изработвали днешната Конституция не са си представяли, че ще пристигна миг да се случи сходен безусловно неправилен абсурд.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание Тома Биков от ГЕРБ-СДС.

„ След вчерашния ден считам, че отиваме на избори. Не виждам по какъв начин „ партиите на смяната “ след всичко, което си споделиха, могат да осъществят трети мандат макар че съм уверен, че те трябваше да положат всички старания и да одобряват своята отговорност “, добави той.

По думите му до преди 3-4 седмици те са убеждавали обществото, че са в положение да ръководят дружно, а сега абдикират от този ангажимент и би трябвало да платят политическата цена за това.

Според Биков решението за гласоподаване от Народно събрание за план за решение, с което се приема волеизявлението на претендента за министър-председател на " ИТН " Пламен Николов да не е министър председател, е тип компромис, с цел да се отиграе обстановката, която не се е случвала в никакъв случай в българската история.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР