Решението на Илон Мъск да превърне Twitter Blue в платена

...
Решението на Илон Мъск да превърне Twitter Blue в платена
Коментари Харесай

Зукърбърг копира Мъск и въвежда платен Facebook и Instagram

Решението на Илон Мъск да трансформира Twitter Blue в платена услуга подбуди много неодобрение и комизъм по адрес на милиардера и обществената му мрежа.
 Twiter Blue, Илон Мъск и за какво обществената мрежа става по-скъпа за притежатели на iPhone
Защо Twitter става по-скъп за притежателите на iPhone

Мъск има проблем с Apple

Идеята обаче наподобява се е харесала на Марк Зукърбърг и хората в Meta, защото през вчерашния ден Зук разгласи, че компанията му ще вкара сходна платена услуга за Instagram и Фейсбук, която даже ще е по-скъпа от тази в Twitter. 

Отново става дума за платено верифициране на профили, като в тази ситуация на Meta услугата се споделя Meta Verified. 
 Снимка 607362

Цената й ще бъде 11.99 $ на месец при закупуване на абонамент през устройство, друго от iPhone, до момента в който притежателите на телефон на Apple ще би трябвало да заплащат по 14.99 $ на месец. 

Цената, несъмнено, отразява високите такси и комисионни, които App Store прибира, което в действителност бе главният мотив на Мъск за въвеждането на тази услуга в Twitter. 

В случая Meta Verified ще има сходна роля и при абонамент ще получаваме наследник бадж до профила си, който свидетелства за неговата достоверност. 
 Снимка 607363

Плащащите консуматори също по този начин ще се радват на по-висока отбрана против подправени профили и достъп до по-преференциално обслужване и поддръжка. 
 Марк Зукърбърг, Meta и тъкмо какъв брой загуби милиардерът през 2022 година
Всичко, което загуби Марк Зукърбърг през 2022 година

Повече, в сравнение с му се желае

В случая е необичайно, че тези екстри не са част от главната политика на платформата, както бихме предположили, само че очевидно времената се трансформират. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР