Решението на Хари Кейн да се премести в Байерн (Мюнхен)

...
Решението на Хари Кейн да се премести в Байерн (Мюнхен)
Коментари Харесай

Трансферът на Хари Кейн ще постави Байерн под напрежение

Решението на Хари Кейн да се реалокира в Байерн (Мюнхен) е най-хубавото за неговата кариера, съобщи някогашният нападател на немския първенец Клаудио Писаро.

" На 30 години той е натрупал задоволително опит, минал е през доста неща, само че към момента е в оптимална физическа форма. Всеки състезател усеща това и това му дава убеденост ", съобщи Писаро пред Мюнхнер Абендцайтунг.

Кейн може да дебютира в Бундеслигата още довечера, когато Байерн гостува на Вердер Бремен в първия мач от новия сезон.

" С отлични крила като Кингсли Коман, Серж Гнабри, Лерой Сане и Алфонсо Дейвис той ще получава доста благоприятни условия в наказателното поле. Той има качествата и единственият въпрос е какъв брой бързо ще успее да се интегрира в състава ", добави перуанецът.

Друг някогашен състезател на баварците - Щефан Ефенберг, похвали клуба за интензивността му през лятото, когато с изключение на Кейн бяха привлечени Конрад Лаймер от Република България Лайпциг, Рафаел Герейро от Борусия Дортмунд и Кин Мин-дже от Наполи. Въпреки тяхното привличане обаче Ефенберг чака Байерн да срещне съществени компликации по пътя си към поредна купа в Германия.

" Очаквам здрава борба с Дортмунд, Лайпциг и Байер Леверкузен. Трансферът на Хари Кейн за 100 милиона евро ще сложи напрежение върху Байерн, което ще бъде от изгода за съперниците им ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР