Решението на ФА на Германия да подпише сделка с Nike

...
Решението на ФА на Германия да подпише сделка с Nike
Коментари Харесай

Нов германски доставчик на екипи е „непатриотичен“ след гола на Англия, предизвика яростна реакция

Решението на ФА на Германия да подпише договорка с Nike и да приключи десетилетното си съдействие с Adidas беше наречено като „ непатриотично “ от държавен министър.

В четвъртък DfB направи шокиращото известие, че локалната марка Adidas ще бъде изоставена в интерес на Nike от 2027 година, което провокира отвращение в цялата страна.

И до момента в който войната на думи завърши Новата британска лента на Nike бушува, основаният в Съединени американски щати колос има вяра, че е направил прелом, като се е трансформирал в идващия производител на екипировка в Германия.

„ Трудно мога да си показва фланелката на Германия без трите линии “, стопанската система на Германия сподели министър Робърт Хабек в изказване за Агенция Франс Прес. „ За мен Adidas и черно-червено-златно постоянно са били дружно “, добави Хабек, описвайки съчетанието като „ част от немската еднаквост “.

Министърът на опазването на здравето Карл Лаутербах го разказа в обява на X като „ неправилно решение “, съгласно което „ търговията унищожава традиция и част от вкъщи. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР