Решението на Димитър Главчев беше достойно. Той допусна грешка и

...
Решението на Димитър Главчев беше достойно. Той допусна грешка и
Коментари Харесай

Зарков: Главчев допусна грешка и си плати за това

" Решението на Димитър Главчев беше почтено. Той позволи неточност и заплати за това. Ние имахме своите рецензии към работата му. Той предприе изпреварващ ход, който цели да се възстановява атмосферата в пленарната зала. Аз обаче съм песимистичен. " Това сподели депутатът Крум Зарков от Българска социалистическа партия в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

„ Българското Народно заседание си има своите проблеми. Не можем поради гостуването на който и да е, да играем ролята на фон. Опозицията не може да стои в Народното събрание единствено тъй като би трябвало да кажем на открито, че имаме съпротива. Тя има смисъл единствено в случай че е същинска такава. Ние не можехме да предвидим, че ще бъде отнета думата на водача на опозицията няколко дни преди идването на господин Таяни ", акцентира той.

„ Иво Христов позволи неточност и се извини за нея ", призна Зарков.

„ Всички тези вербални произшествия не са от през днешния ден. Те се случват непрестанно в последните години. Езикът извънредно загрубя. В последните години се породи и мощна социална сензитивност. Тя се породи и от обстоятелството, че няма смислена тематика за диалог. Може би всички носим виновност за това ", изясни Крум Зарков.

„ Вместо да крием проблемите и да парфюмираме отчетите си, можем да покажем на нашите сътрудници българските действителности. Ужасяващата разлика в равнището на живот сред източния край и центъра на Европейски Съюз. Ние можем да покажем на европейските водачи, че не е допустимо с равнището на приходи да спрем миграцията, която ги тормози. Можехме да покажем, че имаме друга визия за пътя на Европа ", акцентира зам.-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР