Решението на депутатите от район Смолнинское в Санкт Петербург е

...
Решението на депутатите от район Смолнинское в Санкт Петербург е
Коментари Харесай

Обвинение срещу Путин предлагат депутати в градския съвет на Санкт Петербург

Решението на депутатите от регион Смолнинское в Санкт Петербург е провокирано от „ специфичната интервенция ” в Украйна, оповестява уеб сайтът vesma.today. Както следва от текста на апела, решението на президента да стартира бойни дейности " поврежда сигурността на Русия и нейните жители ", защото съветската войска губи своите боеспособни елементи, а жителите стават инвалиди.

Според градските депутати, стопанската система също страда: изтеглянето на задгранични компании от пазара и емиграцията на образованото население „ не може да не остави диря върху икономическото богатство на съветските жители “. Освен това, обратно на декларираните цели, НАТО се уголемява на изток, а Украйна получава съвременна военна техника, се показва в предлагането.

Според създателите му, дейностите на Путин попадат в обсега на член 93 от Конституцията, съгласно който президентът може да бъде отхвърлен от служба въз основа на обвинявания в държавна измяна или други тежки закононарушения, повдигнати от Държавната дума.

Дмитрий Палюга, заместник-кмет на община Смолнинское и вносител на предлагането, споделя, че не чака...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР