Решението на БСП очевидно придвижва страната не още само с

...
Решението на БСП очевидно придвижва страната не още само с
Коментари Харесай

Христо Иванов: По моя информация има решение на МС за руските дипломати от 18 май

Решението на Българска социалистическа партия явно придвижва страната не още единствено с една крачка към избори, а към опасността от все по-голяма неуправляемост и безпорядък, съобщи водачът на Демократична България Христо Иванов, съобщи Българска национална телевизия.

Той прикани всички да демонстрират здрав разсъдък и да намерят метод да се излъчи ръководство.

" Аз персонално имам съществено терзание и мисля, че би трябвало да го погледнем в очите. Не просто отиваме към избори, а отиваме към един нов парламент, който ще бъде безплоден и няма по какъв начин да излъчи ръководство и би трябвало да носим отговорност за това ".

Демократична България нямат номинация за министър председател, тъй като нямат и мандат, сподели той и разяснява още, че в ръководещите среди се е говорело за отчета на ДАНС по отоншение на 70-те дипломати и чиновници на съветските консулски служби. По негова информация от 18 май има решение на Министерски съвет за експулсирането им.

" Казвам ви аз каквото знам. Става дума за използване на правилото на пропорцоналност, залегнал във Виенската спогодба за дипломатическите отноншения. Русия досега имаше 118 души у нас, а България има под 10 души в Москва. Очевидно става дума за фрапантна диспоропорция и от тази позиция на мен ми се вижда, че това решение има своя аргумент.

На въпрос на Българска национална телевизия за какво решението става факт чак през днешния ден, той отговори:

" Доколкото разбирам, във Външно имало някакви процеси, които е трябвало да протекат. "

Лидерът на Демократична България прикани партиите да си погворят за цели

" Да забележим кой е подготвен да създадем тази нужна крачка за България, с цел да отпушим да вземем за пример, казуса с Шенген. Кой е подготвен в действителност да застане зад политика, свързани с влизане в еврозоната? Кой е подготвен да работи за същинска енеригйнта самостоятелност на България? ", попита той.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР