Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като

...
Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като
Коментари Харесай

Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът

Решението на Алек да си тръгне самичък пристигна, откакто майка му и сестра му се срещнаха с двете претендентки за сърцето му

Магдалена и Надежда на вятъра чакаха русокосия шушумига да ги посрещне в имението си. Той прати Наум при двете нетърпеливи моми, които мислеха, или най-малко се престуваха, че чакат срещата с обичания си, в неговата къща. Решението на Алек да си тръгне самичък пристигна, откакто майка му и сестра му се срещнаха с двете претендентки за сърцето му. И до момента в който сестрата си мълчеше, очевидно обезпокоена от камерите, майката на Алек, която се оказа доктор с името Ксения, ясно даде да се разбере, че не утвърждава претендент снахите.

„ Една жена, която е имала брак, дете и опит с други връзки, е доста по-обиграна и по друг метод вижда нещата, в сравнение с един мъж на 28 години “, изясни майката на Алек за какво я тормози Надежда. Тя не спести и запасите си, напълно основателни и към Маги, като главното й терзание бе сериозната възрастова разлика сред двамата.

Маги пък, в желанието й да се хареса, удари дъното като разгласи, че желае да живее на село и да чуства земята, макар че е известна любителка на скъпите капризи и градския метод на живот.

Алек просто се сбогува с двете моми с видеообръщение, което Наум пусна на тв приемник пред тях на брега на морето. „ Трябваше евентуално да се разделя с една от вас, тъй че да ми е по-лесно да се отдам на другата, само че не събрах кураж. Вероятно тъй като съм слаб и си давам сметка за това прекомерно късно. Моля ви да ми простите… “

Въпреки високопарните изречения стана ясно, че нито една от тях няма да получи пръстен. „ Искам да знаете, че не ме интересува какво ще се помислят хората. Не чакам схващане от вас, и аз самият не се разбирам. Не ми дреме, че ще ме възприемете като страхливец. Убеден съм, че в този миг, не мога да взема изрично решение “, изясни с половин уста Алек, който дори се чудеше дали не е влюбен и в двете.

Хотнюз.бг
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР