Решението на актьора Димитър Маринов да преотстъпи мястото си на

...
Решението на актьора Димитър Маринов да преотстъпи мястото си на
Коментари Харесай

Ето защо Димитър Маринов отстъпи мястото си на финала! Истинската причина е по-дълбока от очакваното

Решението на артиста Димитър Маринов да преотстъпи мястото си на финала на " Като две капки вода " наследващия участник в класирането, в тази ситуация на Маги Джанаварова, беше безпрезецедентно за историята на шоуто у нас. Но за какво го направи?

Виж още: Джулката се преобрази, Илиян пък показа трогателни фотоси на дребния Давид

" В моя живот още като дребен в  България доста малко хора ми дадоха шанса, който аз желаех да имам, пътят, които желаех да имам. Обстоятелствата бяха други и доста млади създатели страдат тъкмо от това – да им се даде тази опция ", описа Димитър Маринов пред " Здравей, България ". Така взел решението да преотстъпи мястото си. Това споделил единствено с продуцента на предаването, Маги Халваджиян, и то тъкмо след генералната подготовка за полуфинала.

Виж още: Звезден бейби взрив по време на изключителното състояние! Кои известни българи станаха родители?

Идеята да оказва помощ на младите се родила още в Съединени американски щати. Тогава, след доста труд внезапно просто се запитал - за какво прави всичко това? " Ако ти правиш нещо в живота си и в случай че то няма смисъл да помогне на някой различен, да се реализира фантазията на някой различен, откакто твоята фантазия към този момент се е осъществила – тогава няма смисъл ", безапелационен е той. 

Виж още: Глория разкри по какъв начин поддържа фигурата си

Голямата фантазия, обвързвана с идването на артиста в България, била да започва своя лична академия за артисти. Това щели да бъдат майсторски класове за екранни изкуства. Това обаче към този момент няма по какъв начин да се случи поради стагнацията, която прави финансовото прогнозиране прекомерно мъчно, даже и невероятно. Димитър Маринов обаче дава обещание да се върне у нас и да осъществя проекта си незабавно щом програмата му разреши. 

Виж още: Ники Михайлов описа за любовта от пръв взор с Николета, ето по какъв начин са се срещнали

Иначе по време на изключителното състояние артистът спазвал разпоредбите и рекомендациите на органите и едвам от няколко дни си разрешава да си " поеме въздух ". Именно в тази обстановка цени извънредно доста интернет, защото всяка неделя едновременно се вижда и чува с жена си и децата си, които са в южната част на Калифорния.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР