Решението е простичко. За минути може да разбере кой е

...
Решението е простичко. За минути може да разбере кой е
Коментари Харесай

Румен Петков: МВР незабавно да кажат за парите и саламите на ПП/ДБ


„ Решението е простичко. За минути може да разбере кой е производителят, кой ги е платил и по какъв начин, тези разноски декларирани ли са в Сметната палата “, разяснява някогашният вътрешен министър

„ Ако Министерство на вътрешните работи не предприеме незабавни дейности по това, което беше показано в обществените медии, уродливото пазаруване на гласове от страна на Демократична България и Политическа партия, това значи, че Министерство на вътрешните работи са съучастници. Показаха се фотоси, на които се виждат торбички, особено поръчани и създадени, вижда се шпек колбас с ясната марка, лютеница с ясната марка, вафлите с ясната марка. Дори и не го разясня продуктовото позициониране. Чест прави на Валентина Тодорова, която човешки е реагирала на тази уродлива форма. Решението е простичко. Министерство на вътрешните работи за минути може да разбере кой е производителят на торбичките, какъв брой торбички са създадени, кой ги е платил и по какъв начин, тези разноски декларирани ли са в Сметната палата, да разбере произхода на продуктите вътре в торбичките “.

Това споделя в изявление пред „ Блиц “ от Коалиция „ Левицата “.

„ Може да разбере и какъв брой милиона Политическа партия и Демократична България са дали единствено за билборди единствено в София. Защото тези средства би трябвало да се знаят като генезис. Собствениците на билбордове могат да бъдат открити на часа, да се види при какви условия са били предоставени и да се направи една оценка, тъй като всичко това е уродлива форма на агитация и пазаруване на гласове. Защо никой не се смущава от обстоятелството, че явно съставът на сиковете не може да бъде запълнен и то при едно доста солидно възнаграждение, а в същото време се набират доброволци за наблюдение на изборния развой? Това според мен е форма на пазаруване на гласове. Така че Министерство на вътрешните работи да не се занимава сега с акции, а доста бързо да ревизира тези простички неща “, прикани той.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР