Решението е на премиера, познавам ги и тримата. Мисля, че

...
Решението е на премиера, познавам ги и тримата. Мисля, че
Коментари Харесай

До 2021 г. ще има още смени на министри, обяви Владислав Горанов

Решението е на премиера, познавам ги и тримата. Мисля, че са положителни решения . Това съобщи финансовият министър Владислав Горанов в ефира на Нова телевизия във връзка новите оферти за министри на вътрешните работи, превоза и районното развиване - Младен Маринов, Александър Манолев и Петя Аврамова.
Заслужава да кажем и няколко положителни думи за тези сътрудници, които си потеглят от държавното управление. Тръгват си опитни министри . Според Горанов смяна в кабинета може да стане във всеки един ден. Дебатът не е спрял. До 2021 година ще има още нови смени на министри . Никой не е застрахован , разяснява финансовият министър. По думите му сигурно, когато се поема политическа отговорност, е по-добре, в сравнение с да не се поема.
Не мисля, че има скрит план към премиера . ГЕРБ колкото и да е жив организъм и мислеща партия, толкоз е и дисциплинирана. Близо 10 години сме едни и същи хора като екип в изпълнителната власт. За нас не е вреда, че президентът влезе в ролята на дейна съпротива , стана ясно още от думите на Владислав Горанов.
В идващите седмици ще се види, че с подобряването на връзката, медиите ще изгубят част от ефирното време с интриги в ръководещата коалиция, разясни Горанов по отношение на връзките сред ГЕРБ и " Обединени патриоти ".
По мотив арестите и следствията на знакови предприемачи от последните дни, Горанов уточни, че е ясно и не е загадка, че в България има сива стопанска система. Добрата вест е, че тя понижава. Имайки сива стопанска система, това е опитът да се краде Данък добавена стойност, разяснява още финансовият министър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР