Решението дали да си направим лифтинг на лицето и ако

...
Решението дали да си направим лифтинг на лицето и ако
Коментари Харесай

Кога е време да си направим лифтинг

Решението дали да си създадем лифтинг на лицето и в случай че да - по кое време, е нещо доста персонално, ето за какво е извънредно мъчно да се каже дали е належащо да се подхваща сходна крачка и по кое време.

Трябва да се има поради, че хората имат друг метод на живот, което включва много разлики в диетата, приемането на течности, придвижването, както и това дали индивидът е пушач или не.

Да не загатваме, че хората имат и друга форма на лицето, което може да докара до разнообразни способи на стареене. Влияние оказва и това дали даден човек има суха или мазна кожа, защото едната старее доста по-бързо от другата.
Помислете за това откакто преминете четирийсетте
Когато прекрачите прага на четиридесетата си годишнина, можете да започнете да обмисляте разновидността за сходна процедура. На тази възраст сте към момента млади и кожата ви е свежа и еластична, ето за какво резултатите елементарно могат да станат фантастични.

Това е един превъзходен метод да се почувствате и да изглеждате още веднъж на 20 години, защото елементарно ще се заличат белезите, които времето към този момент е почнало да оставя върху лицето ви.

В множеството случай резултатът от ще продължи някъде сред 7 и 10 години, според какъв брой грижи полагате за външния си тип и каква е вашата предразположеност към лекуване.

Така, в идеалния случай можете да си извършите първи фейслифтинг някъде в средата на 40-те години и да запазите резултатите до началото на 50-те. След това, бихте могли да си извършите втори „ ободрителен “ лифтинг на лицето, който да ви резервира свежи доникъде и даже до края на 60-те (можете да разгледате предложенията на ).
Само дамите ли си вършат лифтинг
По предписание, лифтинг услугите са доста по-търсени от дамите, в сравнение с от мъжете. Така да вземем за пример, мъжете рядко търсят сходни услуги, а в случай че го създадат, нормално е някъде към 50-те или началото на 60-те.

Въпреки това, тези представители на мощния пол, които го създадат, ще изпитат по-голяма изгода от хирургичното подмладяване на лицето , в сравнение с дамите. Причината е, че всекидневно мъжката кожа съдържа повече колаген и еластан, получава бръчки по-трудно и надлежно старее по-бавно.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР