Решението беше обявено от Алексис Ципрас, който настоява, че премиерът

...
Решението беше обявено от Алексис Ципрас, който настоява, че премиерът
Коментари Харесай

Опозицията в Гърция внесе вот на недоверие към правителството

Решението беше оповестено от Алексис Ципрас, който упорства, че министър председателят Кириакос Мицотакис няма съображение да продължи да заема поста

Опозицията в Гърция внесе избор на съмнение към държавното управление. Причина са разкритията за подслушване в страната, като измежду пострадалите са някои от водещите фигури в страната. Ципрас упорства държавното управление да одобри своята отговорност, само че вероятността за промяната му е дребна. Реално болшинството е устойчиво.

„ С господин Ципрас аз не предпочитам спора, предпочитам сравнението. С тази фраза от Ираклио нощес, Кириакос Мицотакис освен даде своята оценка за политическите дни, които следват, с оглед кулминационната точка на дебата по отношение на предлагането за избор на съмнение, само че и за целия обсег на дългия избирателен интервал, който към този момент импровизирано стартира. Тази логичност на премиера в последна сметка се обобщава и в алтернативите, които той слага пред жителите, най-основната от които е: „ Мицотакис или Ципрас отпред на страната? “.

От Ираклио през вчерашния ден, Кириакос Мицотакис не се базира единствено на инфраструктурни планове, които са направени и ще бъдат стартирани през идващия интервал, само че направи по-общо съпоставяне на дейностите на държавното управление на СИРИЗА и неговото държавно управление. „ Гражданите претърпяха четири години неистини и налози. И имам вяра, че те правят оценка годините на икономическа напредък и национално достолепие, които последваха. Вече знаят кой на процедура " върви напред ", и кой на думи  " единствено приказва без да върви напред. Г-н Ципрас самичък написа пролога за провалянето си, с този избор на съмнение към държавното управление. Трябва обаче да е сигурен, че този избор ще се трансформира във избор на личната му непочтеност към народа ", сподели господин Мицотакис.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР