Решение за доставка на още 1637 директно от производителя Смартматик

...
Решение за доставка на още 1637 директно от производителя Смартматик
Коментари Харесай

Още 1637 машини за гласуване купува ЦИК, но чрез „Информационно обслужване“

Решение за доставка на още 1637 непосредствено от производителя „ Смартматик Интернешънъл холдинг Б.В “ (Нидерландия) взе през днешния ден Централната изборна комисия. Приготвената оптималната за задачата сума е 8 923 400 лв. без Данък добавена стойност. Посредник в договорката, който в действителност ще взе участие в договарянията с, е държавната компания „ Информационно обслужване “ АД, излиза наяве от решението.  

Причината да се употребява медиатор е, че сдружението от чужбина няма регистриран клон в България, надлежно няма банкова сметка у нас.
 ЦИК и Сиела Норма подписват контракт за поддръжката на машините за вота ЦИК и " Сиела Норма " подписват контракт за поддръжката на машините за вота
Очаква се договорът сред ЦИК и Сиела Норма за поддръжката на машините за гласоподаване на идните частични локални и предварителни парлам...

Ангажимент на „ Смартматик “ ще е в машините да има конфигуриран систематичен и прибавен програмен продукт, комплект акумулатори и удължители за електрозахранване, 19 500 смарткарти със съответните лицензи, както и 3-то равнище отдалечени софтуерни съвещания по модифициране на приложението. Предвидени са също образование, документи и процедури за специалисти-разработчици за придобиване на дарба за самостоятелно ръководство и модифициране на софтуера за всевъзможен тип избори, планувани в Изборния кодекс, без интервенция на доставчика и производителя, в това число превоз и застраховка на машините.

Адресът, до който би трябвало да се доставят за предпазване, е: гр. София, ул. „ Подп. Васил Златарев “ № 44А, „ Карго Партнер “ ЕООД.

Дружеството „ Карго Партнер “ е еднолична благосъстоятелност на австрийската компания „ Мулти превоз унд логистик холдинг “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР