Решение на Софийския районен съдЦецко Йомов бил с два пистолетаБащата

...
Решение на Софийския районен съдЦецко Йомов бил с два пистолетаБащата
Коментари Харесай

Наложиха арест на бащата на Георги Йомов

Решение на Софийския областен съд
Цецко Йомов бил с два револвера

Бащата на футболиста на ЦСКА Георги Йомов – Цецко Йомов, бе вкаран в ареста с решение на Софийския областен съд.
43-годишният Цецко Йомов бе упрекнат в безчинство и закана за ликвидиране, откакто в понеделник вечерта простреля в краката със легален револвер двама мъже, които се скарали и сбили със синовете му Георги (24 г.) и Теодор (22 г.). Повод за абсурда била паркирана кола. Говори се, че е имало и обиди за изгубен от ЦСКА край за купата.

Днес в съда стана ясно, че Цецко Йомов бил с два револвера. Прокурор Мима Куцкова настоя за непрекъснат арест, защото обвиненият може да се укрие, защото не се е предал незабавно след случая, както и да извърши друго закононарушение.
Според адвокатката Марияна Тодорова стрелбата била при неизбежна защита. „ Всеки татко би защитил децата си по всеки метод “, сподели тя.

Според съда, Цецко Йомов няма заплаха да се укрие, защото се е предал самичък и се явил на съвещанието, само че има риск да извърши друго закононарушение, в случай че е на независимост. Съдията споделиха, че на този стадий няма данни за неизбежна защита. По делото имало и данни, че когато Йомов е стрелял, спорът към този момент бил утихнал – т.е. нищо не е застрашавало него и околните му.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР